ELTA bouwt al meer dan dertig jaar laagspanningsverdelers die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. De verdelers worden onder andere toegepast bij gebouwinstallaties, buitenterreinen, havens en spoorwegemplacementen. Laagspanningsverdelers zijn er in vele soorten, maten én uitvoeringsvormen. We overleggen graag met u over de mogelijkheden van maatwerk.

 

Perfectie in productie

 

ELTA bouwt de laagspanningsverdelers conform uw wensen en specificaties. Wij ontwikkelen de verdeelsystemen in eigen beheer en passen onze ontwerpen continu aan de laatste stand van de techniek aan.

De productie vindt volledig plaats in onze eigen werkplaats in Enschede. Bij de ontwikkeling en constructie gebruiken wij de nieuwste productiemethoden en de modernste bedrijfsmiddelen.

ELTA - Eaton Halyester programmaAl onze panelen worden gebouwd volgens de NEN laagspanningsnormen die hierop van toepassing zijn.

 

Eaton halyester kasten

 

Naast plaatstalen kasten levert ELTA ook kasten uit het Eaton Halyester programma, een modulair verdeelsysteem voor elektronische toepassingen. De kasten zijn vervaardigd van glasmatversterkt polyester en ze zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Halyester kasten gaan lang mee, zelfs onder zware omstandigheden. Omdat spanningsdoorgifte naar de buitenzijde van de installatie absoluut uitgesloten is, bieden deze kasten maximale veiligheid. Bovendien is het materiaal volledig recyclebaar.