ELTA beschikt over een eigen engineeringsafdeling. Onze ervaren engineers werken uw ontwerp uit en zorgen ervoor dat het ook daadwerkelijk in uw machine of installatie geïntegreerd kan worden.

 

Maatwerk

 

Elke klant en elke machine of installatie is anders. Het is voor onze engineers de uitdaging om een product te ontwerpen, dat precies op uw situatie aansluit. Aan de hand van uw ideeën ontwerpen, berekenen en tekenen zij elk gewenst maatwerk.ELTA - Engineering

 

AutoCAD en EPLAN

 

Onze engineeringsafdeling werkt met AutoCAD en EPLAN Electric P8. Daarmee zijn wij in staat om u de nieuwste innovatieve mogelijkheden op gebied van engineering te bieden. Daarnaast kunt u van ons een zorgvuldig administratief beheer van uw elektrotechnische automatiseringsprojecten en documentatie verwachten.

 

Kwaliteit

 

Uw ontwerp is in goede handen van onze goed gekwalificeerde en ervaren engineers. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de techniek, door regelmatige (bij)scholing en goede contacten met leveranciers en producenten. De producten van ELTA voldoen aan alle geldende normen. Daarnaast houden we rekening met de omgeving waarin de installatie staat; de veiligheidsaspecten hebben uiteraard onze volle aandacht.